Ексклюзиви
середа, 31 жовтня 2007 16:14

"Де-Фазз" плавали в Коктебелі голяка

Сьогодні у столичному Жовтневому палаці виступить німецький джазовий гурт "Де-Фазз". До України музиканти завітали в рамках турне на підтримку свого останнього альбому "Дейз оф Твен". За 10 років існування гурту це шостий диск. Назва групи — це англійська абревіатура "Дестінейшн ФУтуре оф джАЗ", що перекладається як "Шлях у майбутнє джазу". Групу створив німецький продюсер Піт Баумгартнер. Він пише музику для "Де-Фазз", поєднує джаз із різними напрямками — соул, фанком, лаунжем і техно. На гастролі Баумгартнер майже не їздить, а для запису платівок запрошує нових музикантів, тому всі альбоми "Де-Фазз" неповторні. Незмінними є лише вокалісти Карл Фрієрсон і Пет Епплтон.

В Україні "Де-Фазз" виступали п"ять разів. Востаннє — два роки тому.

— Після концерту в Коктебелі ми голяка шубовснули зі сцени у воду! — згадує Фрієрсон виступ на українському фестивалі "Джаз-Коктебель". А Пет Епплтон зізнається, що група приїздила до України частіше — на приватні вечірки українських бізнесменів.

Після Києва "Де-Фазз" виступатимуть у Луганську, Донецьку та Сімферополі. Початок сьогоднішнього концерту о 19.00, квитки коштують до 500 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Де-Фазз" плавали в Коктебелі голяка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути