Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2007 17:25

Бред Пітт не зніматиметься в кіно

43-річний американський актор Бред Пітт оголосив, що кілька років не буде зніматися в кіно.

— Я завжди мріяв займатися будівництвом і архітектурою, — заявляє він. — І я бачу своє майбутнє саме в цьому, а не в кінематографі.

Каже, що зі своєю 32-річною дружиною Анджеліною Джолі втомився від надмірної уваги журналістів. Тому хоче відпочити від бурхливого публічного життя. Бред уже купив будинок у столиці Німеччини Берліні. Найближчим часом почне будівництво ще одного — поряд із Потсдамом.

— Я підписав контракт із двома німецькими партнерами, — веде далі Бред. — Ми почнемо роботу у вересні 2008 року. Я не можу чекати. У нас уже є безліч розроблених архітектурних проектів.

Заради цієї справи він на кілька років вирішив залишити кіно. Причиною переїзду є й хвилювання актора за здоров"я дружини.

— Вона дуже схудла. Основна причина — напружені графіки роботи в Голлівуді. Анджеліна теж залишить роботу і повністю присвятить свій час вихованню дітей.

Свою першу, хоча й не дуже вдалу, роль Пітт зіграв у телесеріалі "Даллас" ще у 1980-х. Проте молодого актора помітили лише 1991-го, коли він зіграв злодія у фільмі "Тельма й Ліза". Відтоді Бред знявся у 50 фільмах. Його називають одним із найбільш оплачуваних акторів Голлівуда.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт не зніматиметься в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути