Ексклюзиви
середа, 28 травня 2008 15:11

Бондарчук сам заплатить за кліп з "НікітОю"

  Співак Василь Бондарчук захоплюється дівочим дуетом ”НікітА” — Дашею Астаф’євою (праворуч) і Юлією Кавтарадзе. Каже, що в них ”найкращі тіла у країні”
Співак Василь Бондарчук захоплюється дівочим дуетом ”НікітА” — Дашею Астаф’євою (праворуч) і Юлією Кавтарадзе. Каже, що в них ”найкращі тіла у країні”

25-річний співак Василь Бондарчук та дівочий гурт "НікітА" утворили тріо під назвою "Бонд енд НікітА". Вони — підопічні продюсера Юрія Нікітіна, 40 років. Об"єднавшись, планують записати пісню і зняти спільний відеокліп. Бондарчук обіцяє сам заплатити за нове відео.

— Коли я побачив кліп "НікітИ", зрозумів, що це вибуховий проект, — ділиться він. — У Даші та Юлі найкращі тіла в нашій країні.

У "НікітІ" співають колишня учасниця гурту "А.Р.М.І.Я." 22-річна Юлія Кавтарадзе та екс-учасниця "Фабрики зірок" Даша Астаф"єва, 23 роки. Кажуть, Нікітін створив дует для Астаф"євої, з якою крутить роман. Торік Дашу визнали найкращою моделлю українського "Плейбоя".

Юлія Кавтарадзе радіє, що до їхнього дуету приєднався Бондарчук. Журнал "Космополітен" визнав його секс-символом країни.

— Мої подружки передають для Бондарчука м"які іграшки, — розповідає вона. — Я віджартовуюся, мовляв, передавайте краще пістолети й наручники.

Зараз ви читаєте новину «Бондарчук сам заплатить за кліп з "НікітОю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути