пʼятниця, 19 січня 2018 05:10

Благодійний фонд "Деликат" влаштував свято для хворих дітей

Автор: ФОТО надане благодійним фондом ”Деликат”
  Благодійний фонд ”Деликат” влаштував свято для хворих дітей у Черкаській лікарні. Глядачів розважали Дід Мороз та Снігуронька
Благодійний фонд ”Деликат” влаштував свято для хворих дітей у Черкаській лікарні. Глядачів розважали Дід Мороз та Снігуронька

— З'ясували, що дітки в одному з відділень лікарні на новорічні свята залишилися без подарунків. Вирішили це виправити, — розповідає 27-річна Юлія Іщенко, керівник проектів благодійного фонду "Деликат".

У Черкасах 28 хворих дітей центру реабілітації Черкаської обласної лікарні отримали подарунки — цукерки, шоколадки, фрукти, сік. Благодійний фонд "Деликат" для них також влаштував святкову виставу. Снігуронька розважала дітлахів і проводила конкурси.

— Дітки, які мають рухові порушення, проходять фізичну реабілітацію та заняття з психологом, — говорить Тетяна Ліва, 43 роки, завідувач центру реабілітації дітей Черкаської обласної дитячої лікарні. — Дитині потрібно створити такі умови, щоб вона сама захотіла працювати та видужати. Сьогоднішній захід позитивно вплинув на психологічний стан дітей.

У центрі проходять реабілітацію діти від одного до 18 років. Найменшого пацієнта, якого потішили подарунками, звати Даниїл, йому немає й 2 років.

— Ми вдячні благодійному фонду "Деликат" за те, що приділяють увагу таким діткам, — каже 42-річна Алла Євтушенко, мама хворого на дитячий церебральний параліч підлітка. — Батьки із ними, як правило, завжди перебувають в обмеженому просторі. Крім лікарні, ці діти майже нічого не бачать. А зараз вони радіють і веселяться. До того ж отримали смаколики в подарунок.

— У подальших планах багато проектів, — розповідає Денис Буря, 28 років, голова благодійного фонду та директор мережі магазинів "Деликат". — Ми активно допомагаємо 3-річній Діані Батій. Зараз дівчинка перебуває на діагностиці в Іспанії. Чекаємо на результати та оголошення суми, необхідної для лікування. Маємо надію, що це не рецидив і воно допоможе. Плануємо надалі допомагати пенсіонерам — людям, які мають серйозні проблеми зі здоров'ям. Уже проводили благодійний аукціон у Черкасах. Можливо, повторимо його або влаштуємо благодійну вечерю. Ще плануємо захід, який буде пов'язаний із мережею магазинів "Деликат" і має зацікавити всіх черкасців. Що це буде — поки секрет.

Усім, хто потребує допомоги, можна звертатися на ­гарячу лінію благодійного фонду "Деликат" за номером:

0(96) 033 05 05.

Зараз ви читаєте новину «Благодійний фонд "Деликат" влаштував свято для хворих дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути