понеділок, 31 березня 2008 17:01

Бельмондо повертається на екрани

  Сім років тому Жан-Поль Бельмондо переніс інсульт
Сім років тому Жан-Поль Бельмондо переніс інсульт

Актор Жан-Поль Бельмондо, 74 роки, завершив зніматися в фільмі "Людина і її пес". Це буде перша за шість з половиною років поява зірки французького кіно на екрані. У серпні 2001-го на острові Корсика Бельмондо переніс інсульт, після чого в нього паралізувало правий бік тіла. Акторові довелося заново вчитися ходити. У підвалі його паризького будинку обладнаний гімнастичний зал із тренажерами. Щоденно Бельмондо по 2 год. займається з 10-кілограмовими гантелями й боксував із грушею.

— Хочу зніматися таким, яким я є насправді, навіть на милицях, — заявляє актор у пресі.

Картина "Людина і її пес" 60-річного режисера Франсиса Юстера є рімейком італійського фільму 1952-го "Умберто Д" із Карло Баттісті у головній ролі.

Бельмондо грає самотнього пенсіонера Шарля, якого вигнали з власної домівки. Старий вирішує вкоротити собі віку. Але від нерозважливого вчинку його рятує дворняга Клапа і така ж самотня вагітна жінка.

Зйомки тривали 10 тижнів — у Парижі й на вулицях Марселя.

— Хоч я знявся в 95 фільмах і зіграв 40 театральних ролей, на цих зйомках я був щасливий як ніколи, — зізнається Бельмондо по завершенні роботи. — Цей фільм не схожий на те, що я робив раніше.

На екранах "Людина і її пес" з"явиться в січні 2009 року.

Остання стрічка з участю Жана-Поля Бельмондо "Амазонки" вийшла сім років тому. Нині актор одружений вдруге — із молодшою на 29 років моделлю Натті. Подружжя виховує 4-річну доньку Стеллу.

Зараз ви читаєте новину «Бельмондо повертається на екрани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути