понеділок, 21 січня 2019 05:06

"Я повільно скинула свою нічну сорочку, гола підійшла до незнайомця"

"Я повільно скинула свою нічну сорочку, гола підійшла до незнайомця"
Антипремію "Золотий хрін-2018" за найгірший опис сексу отримала авторка роману "Ініціація" Люко Дашвар. Фото: pinterest.com

Оголосили переможців української літературної антипремії "Золотий хрін-2018". Визначає найгірший опис сексу. Цьогоріч її отримала авторка роману "Ініціація" Люко Дашвар, 61 рік. Книжка вийшла в харківському видавництві "Клуб сімейного дозвілля".

Нотаріус-аферист видурив у жінки квартиру. Дівчину Меланію зрадив коханий. Обидві опиняються на хуторі Павла Перегуди, за сюжетом.

"… Підлога — за постіль: до такого блиску вичистили її власними тілами — раділа й сяяла. Вікна — броня: рекламу можна знімати про такі вікна. Подвійний склопакет, абсолютна звукоізоляція, і то таки правда: вже як Тася стогнала під Перегудою, а знадвору того ніхто не почув. І хоч Павло впорався швидше, ніж сподівався, та не відкинувся на спину, як зазвичай, не закурив, аби насолодитися розслабленням, яке завжди відчував після сексу, — притулився до розпеченої Тасі: набратися від неї сили, відчути здатність підкорити жінку ще раз — так описала секс Люко Дашвар у своєму романі.

За результатами читацького голосування "Золотий хрін-2018" ­отримала чернівчанка 31-річна Христя Венгринюк із оповіданням "Народжуватися та помирати взутим" із однойменної збірки.

"Я повільно скинула свою нічну сорочку, гола підійшла до незнайомця і впхала його ніс у своє вологе лоно, — пише Венгринюк.

Також на "Золотий хрін" претендували Юрій Винничук, Олександр Денисенко, Петро Крижановський, Андрій Цаплієнко, Дмитро Білий і Сергій Мартинюк.

Антипремію "Золотий хрін" дають з 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «"Я повільно скинула свою нічну сорочку, гола підійшла до незнайомця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути