Про цю оригінальну закуску можна сказати, що це смачно, просто і швидко. Ароматні гриби начинені розплавленим сиром. Для ситності та підсилення смаку їх загортають у смужки бекону.

Інгредієнти:
Бекон - 12 шматочків
Гриби портобелло - 12 шт.
Цибуля - ½ шт.
Масло вершкове - 2 ст. л.
Вершковий сир Філадельфія - 100 г
Сіль, перець - за смаком
Соус для барбекю - ½ склянки
Сир чеддер (натертий на тертку) - ¼ склянки
Часник - 2 зубчики
Приготування:
У сковороді розтопити вершкове масло і пасерувати в ньому цибулю до золотистого відтінку. Потім додати часник і готувати ще хвилину.
Помити гриби і відокремити ніжки від капелюшків.
Для начинки змішати сири. Посолити їх і поперчити.
До цього часу цибуля вже буде золотистою.
Змішати його з сирною начинкою і наповнити капелюшки грибів.
Потім нарізати бекон на вузькі смужки і обернути ними гриби. Зафіксувати зубочистками.
Готувати на грилі або в добре розігрітій духовці до готовності бекону.
У процесі готування можна поливати гриби соусом.
Коментарі