Ексклюзиви
понеділок, 18 січня 2016 11:17

Швидка закуска: фаршировані гриби запечені в беконі

Про цю оригінальну закуску можна сказати, що це смачно, просто і швидко. Ароматні гриби начинені розплавленим сиром. Для ситності та підсилення смаку їх загортають у смужки бекону.

Автор: vk.com/just__cook
 

Інгредієнти:

Бекон - 12 шматочків

Гриби портобелло - 12 шт.

Цибуля - ½ шт.

Масло вершкове - 2 ст. л.

Вершковий сир Філадельфія - 100 г

Сіль, перець - за смаком

Соус для барбекю - ½ склянки

Сир чеддер (натертий на тертку) - ¼ склянки

Часник - 2 зубчики

Приготування:

У сковороді розтопити вершкове масло і пасерувати в ньому цибулю до золотистого відтінку. Потім додати часник і готувати ще хвилину.

Помити гриби і відокремити ніжки від капелюшків.

Для начинки змішати сири. Посолити їх і поперчити.

До цього часу цибуля вже буде золотистою.

Змішати його з сирною начинкою і наповнити капелюшки грибів.

Потім нарізати бекон на вузькі смужки і обернути ними гриби. Зафіксувати зубочистками.

Готувати на грилі або в добре розігрітій духовці до готовності бекону.

У процесі готування можна поливати гриби соусом.

Зараз ви читаєте новину «Швидка закуска: фаршировані гриби запечені в беконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути