Вівторок, 27 жовтня 2015 12:25

Солодке біле вино не подають до риби, а десертне поєднується з ковбасою

Правильно підібраний напій може стати відмінним доповненням до будь-якої трапези. Правило "червоне - до м'яса, біле - до риби" діє до цих пір, але світ винно-гастрономічних поєднань дещо різноманітніший.

Ось прості правила, дотримуючись яких ви навчитеся правильно підбирати вино до страви.

 
Зараз ви читаєте новину «Солодке біле вино не подають до риби, а десертне поєднується з ковбасою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 772
Голосування Справа Медведчука - це:
  • Спроба Зеленського наростити рейтинг. Медведчука не посадять
  • Початок боротьби з олігархами
  • Піар з одночасним ударом по Порошенку
  • Перерозподіл ринку і потоків
  • Вплив американців
  • Мені байдуже
Переглянути