Ексклюзиви
вівторок, 27 жовтня 2015 12:25

Солодке біле вино не подають до риби, а десертне поєднується з ковбасою

Правильно підібраний напій може стати відмінним доповненням до будь-якої трапези. Правило "червоне - до м'яса, біле - до риби" діє до цих пір, але світ винно-гастрономічних поєднань дещо різноманітніший.

Ось прості правила, дотримуючись яких ви навчитеся правильно підбирати вино до страви.

 
Зараз ви читаєте новину «Солодке біле вино не подають до риби, а десертне поєднується з ковбасою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути