Вівторок, 05 травня 2015 16:43

М'ясний рулет з сиром замінить ковбасу
6

Під час травневих свят кожна господиня прагне мати щось у холодильнику, щоб було з чого зробити бутерброд. Найчастіше використовують готову ковбасу чи шинку. Але вдома можна приготувати смачний рулет з м'яса. В холодному вигляді він добре ріжеться, зручно покласти на бутерброд чи зробити сендвіч. Такий рулет можна давати дітям з 1 року. Він може протягом двох тижнів зберігатись у холодильнику. Замість сирної начинки можна зробити начинку з яєць, смажених грибів чи покласти шпинат.

Інгредієнти:

Свинина — 500 гр

Телятина — 500 гр

Вершки 20% - 100 мл

Яйця — 3 шт

Булочки "Здоров'я" - 2 шт

Молоко — 0,5 скл

Картопля терта — 1 шт

Цибуля — 2 шт

Часник — 1 зубчик

Сир плавлений — 2 уп

Сіль, перець, мускатний горіх за смаком

Приготування:

Свинину й телятину двічі перемолоти на м'ясорубці, змішати.

Булку намочити в молоці, віджати і також перемолоти. Цибулю перемолоти.

З'єднати булку, цибулю, фарш. Натерти на мілку тертку картоплину. Посолити, поперчити, додати 2 яйця, вершки, спеції і добре вимішати фарш. Він повинен стати елестичним, добре відчіплятися від рук.

На харчову плівку або целофановий пакет викласти фарш. Добре розрівняти його рукою або розкачати качалкою. Товщина має бути 0,5 - 1 см.

На край покласти сир чи іншу начинку і за допомогою плівки згорнути рулет.

Яйце збити в чашці, змастити рулет і вилкою проколоти на ньому дірочки. Тоді поверхня залишиться рівною, не лопне.

Випікати протягом години при 200 градусах. Дати повністю охолонути і нарізати тоненькими пластинками.

Рулет можна їсти й гарячим, але тоді нарізати потрібно грубими шматками.

Зараз ви читаєте новину «М'ясний рулет з сиром замінить ковбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 228
Голосування Яке місце посяде збірна України з футболу у відборі до Кубку світу-2022?
  • 1) перше
  • 2) друге
  • 3) третє
  • 4) четверте
  • 5) п'яте
Переглянути