Курячі котлети можна урізноманітнити, додавши цікаву начинку. Найчастіше можна зустріти рецепти з сирною начинкою або з сухофруктами. Пропонуємо вам незвичайний варіант соковитих курячих котлет, начинених печінкою.
Інгредієнти:
- Фарш
- Філе куряче - 900 гр.
- Яйце - 1 шт.
- Вершки - 150 гр.
- Хліб білий - 100 гр.
- Сіль
- Чорний мелений перець
Начинка
- Печінка куряча - 300 гр.
- Цибуля ріпчаста - 1 невелика головка
- Масло вершкове - 50-60 гр.
- Сіль.
- Сухарі панірувальні
- Олія для смаження.
Приготування:
Печінку порубайте ножем на дощечці.
Цибулю дрібно наріжте. У сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю до золотистого кольору.
Додайте печінку. Посоліть і обсмажте, помішуючи, до готовності. Остудіть.
Тепер приготуйте фарш. Куряче філе пропустіть через м'ясорубку
Додайте хліб, попередньо розмочений у вершках.
Додайте сире яйце, посоліть і поперчіть. Добре вимісіть.
Занурюючи руки в воду, розкидайте фарш на кульки вагою по 70 р.(18 штук)
Розділіть фарш на кульки і зробіть з них коржики.
На них покладіть трохи начинки і загорніть фаршем, так щоб начинка була усередині.
Сформуйте котлети і обваляйте в сухарях.
Розігрійте сковороду з олією. Викладіть в олію котлети і обсмажте на середньому вогні, обережно повертаючи, щоб просмажилися з усіх боків.
Коментарі