Ексклюзиви
Вівторок, 20 жовтня 2015 18:11

Крем-суп з гарбуза з креветками і імбиром

Смак осіннього крем-супу з гарбуза збагачується завдяки додаванню обсмажених з часником креветок.

 

Інгредієнти:

- гарбуз 700 г

- вода 400 мл

- 3 шт. морква

- лук 2 шт.

- імбир 0.5 ч. л.

- вершки 100 мл

- часник 2-3 зубчики

- рослинна олія

- мелений червоний перець

- сіль

- королівські креветки 12-15 шт.

Приготування:

Гарбуз очистити і нарізати невеликими шматочками. Скласти в каструлю, залити водою і довести до кипіння. Потім додати дрібно порізані цибулю і моркву. Варити на слабкому вогні 15 хвилин. Потім збити блендером до отримання однорідної маси.

Довести суміш до кипіння, додати спеції і сіль за смаком. Варити на слабкому вогні ще 10 хвилин.

Коли суп буде майже готовий, розігріти на сковороді невелику кількість рослинної олії. Часник розчавити ножем, не очищуючи, покласти в розігріту рослинну олію. Потім туди ж скласти очищені королівські креветки. Смажити на сильному вогні по одній хвилині з кожної сторони.

Готовий суп перелити в тарілки, додати в кожну порцію кілька обсмажених креветок.

Зараз ви читаєте новину «Крем-суп з гарбуза з креветками і імбиром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1150
Голосування Справа Медведчука - це:
  • Спроба Зеленського наростити рейтинг. Медведчука не посадять
  • Початок боротьби з олігархами
  • Піар з одночасним ударом по Порошенку
  • Перерозподіл ринку і потоків
  • Вплив американців
  • Мені байдуже
Переглянути