Запечений рулет є святковою стравою, яка готується як буденна. Приготування займає не багато часу, а смак його можна легко змінювати.
Ця страва виходить смачною як гаряча, так і холодна. Для більшої соковитості рулета, його начиняють грушами. Солоний сир розтоплюється й огортає кожен шматок грушки. Виходить цікаве поєднання солоного й солодкого.
Інгредієнти:
100 г вершкового масла
150 г сиру "Сулугуні"
1 кг яловичини
1 цибулина
2 груші
по 0,5 ч. л. солі й чорного меленого перцю
по 0,5 ч. л. чебрецю і розмарину
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка різниця між італійською та американською піцою: 2 прості рецепти
Приготування:
Порізати на тонкі пластини вершкове масло і сир. Помити яловичину і зняти плівки. Розрізати його в пласт і відбити.
Дрібно порізати цибулину на кубики, а груші — соломкою. М'ясо посолити та поперчити. Зверху викласти порізане вершкове масло, цибулю, сир і грушу. Посипати спеціями і загорнути все в рулет.
Зав'язати мотузкою і помастити оливковою олією. Деко застелити фольгою, увімкнути духовку на +180°С. Коли розігріється, поставити в неї деко на 45–50 хв.
Вийняти з духовки й одразу порізати на шматки.
Коментарі