Лікарняна їжа може нагадувати меню з ресторану. Це довела одна японка, яка поділилася на онлайн-сервісі Imgur фотографіями страв, які їй давали в пологовому відділенні. Вони ще раз доводять, що у Японії приділяють велику увагу зовнішньому вигляду їжі і її оформленню.
Про це пише Bored Panda
На обід там подають пасту з грибами, картопляний салат, салат з брокколі і беконом, фрукти, хліб, зелений чай.
Або куряче філе з шинкованной капустою, салат з обсмаженої китайського гіркого гарбуза, морквяний салат, рис, суп місо.
На вечерю лосось, тофу, салат зі шпинату, натто (японський соєвий сир), суп місо, рис, молоко.
Смажену рибу з соусом тартар, тушковану картоплю, салат з хидзики (коричневі водорості), обсмажений шпинат і морква, рис, зелений чай.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-50 найсмачніших страв з усього світу
В інші дня молодих мам частували камамбером з родзинками, ростбіфом, картопляним пюрю, кабочою (японська гарбуз), рисом, салатом, тірамісу, фруктами, апельсиновим соком.
Куркою в грибному соусі, тушкованою свининою з гарбузом, салатом з дайконом і морквою, рисом, супом місо.
Ці страви чергувалися із тріскою, салатом з капусти, салатом з пасти, солодкою картоплею з горошком, рисом та зеленим чаєм.
В японській лікарні також давали лосось з грибним соусом, локшину, рис, баклажан з м'ясом, брокколі, скумбрію, салат з японських водоростей конбу, натто, салат зі шпинатом, суп місо, рис, молоко, зелений чай.
Коментарі