Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2019 07:20

Українці не повинні поклонятися їжі

Традиційне Різдво в родинному колі — це поклоніння "богу їжі" за кількаденним святковим столом. Справжній подвиг людської праці та витрат. І цьому є глибоке ментальне пояснення.

Для значної частини українців сенс життя — тяжко працювати і добре поїсти. З нами не могло трапитися чогось іншого в невільницьких умовах. Коли все, що ти міг і мав робити — це була важка праця. Єдине задоволення — розкішний святковий стіл із розмаїттям їжі, якого не вистачало в повсякденні.

Ми бачимо, як культ задоволення від життя шкодить сьогодні західним державам. Так зосередилися на ньому, що не помічають очевидних буттєвих небезпек. Або не хочуть виходити із зони комфорту, навіть коли над ними нависають страшенні загрози.

Останні роки показують, що українська гідність і жага до свободи в непоганому тонусі. Пам'ятаймо: варте боротьби право не на працю та їжу, а на заможне життя. Українці його заслужили. Освіта нам у поміч. Хто бореться і вчиться, буде вільним і заможним.

Зараз ви читаєте новину «Українці не повинні поклонятися їжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути