Ексклюзиви
пʼятниця, 20 листопада 2015 00:50

У нас може з'явитися міжнародна антикорупційна місія

Створити в Україні на наступні два роки міжнародну антикорупційну місію запропонував прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, 41 рік, на Міжнародній антикорупційній конференції в Києві:

— Необхідно, щоб наші партнери з Європейського Союзу та Сполучених Штатів Америки на постійній основі делегували сюди слідчих Федерального бюро розслідувань і правоохоронних органів окремих країн-членів ЄС. Вони допомагали б українським правоохоронцям у боротьбі з корупцією. Цю місію треба буде допустити до баз даних Служби безпеки, Антикорупційного агентства, Національного антикорупційного бюро, Державного бюро розслідувань та Генеральної прокуратури. Створення такої міжнародної місії допоможе Україні уникнути тих проблем, які були в окремих країнах-членах ЄС на першій стадії формування антикорупційних бюро. Щоб пройти цей етап ефективно, нам необхідна міжнародна підтримка — як щодо антикорупційної місії, так і щодо збільшення соціальних стандартів і розміру заробітних плат для тих, хто в Україні бореться з корупцією і здатний проводити реформи.

Зараз ви читаєте новину «У нас може з'явитися міжнародна антикорупційна місія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути