Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2019 05:11

Суд арештував вісім мільйонів Насірова

14 лютого Шевченківський райсуд Києва наклав арешт на 8,15 млн грн екс-голови Державної фіскальної служби 39-річного Романа Насірова. Це гроші на рахунках у Великій Британії, які чиновник не задекларував із 2015 року.

Їх виявили під час повної перевірки електронної декларації Насірова. Після того, як правоохоронці знайшли гроші, чиновник вніс їх у декларацію кандидата в президенти. Ситуацію з прихованими коштами не коментує.

Роман Насіров балотується у президенти. Має економічну і юридичну освіти. Працював у приватному секторі. 2014-го пройшов у Верховну Раду від партії "Блок Петра Порошенка", був 51-м у списку. Із травня 2015-го очолив ДФС.

2 березня 2017 року Національне антикорупційне бюро затримало Насірова в лікарні "Феофанія". Нібито з бюджету виділив 2 млрд грн на розстрочки боргу фірмам з видобування газу екс-нардепа Олександра Онищенка. Наступного дня після затримання Кабмін відсторонив його від обов'язків голови ДФС. Насірова арештували з правом застави у 100 млн грн, які заплатили його дружина і тесть. 31 січня 2018-го Кабінет міністрів звільнив його. Недавно суд поновив Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби.

Зараз ви читаєте новину «Суд арештував вісім мільйонів Насірова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути