неділя, 11 березня 2007 15:39

Каси попереднього продажу мають працювати цілодобово

"Укрзалізниця" змінила графік роботи кас попереднього продажу квитків. Відтепер такі проїзні документи продаватимуть із 8-ї до 22-ї. Раніше ж їх можна було купити і вночі.

За даними "Укрзалізниці", до нововведення приблизно 40% квитків купували саме в нічний час. Багато з них потім переоформлювали на інші прізвища й перепродували. Новий режим роботи кас, сподіваються у відомстві, дозволить цьому запобігти.

Однак такі зміни спричинили багато незручностей і для законослухняних пасажирів. Значно довшими стали черги. Тим більше що спочатку "Укрзалізниця" вирішила припиняти попередній продаж квитків о 20.00.

— Ми відповідно зреагували на зауваження пасажирів і подовжили роботу залізничних кас до 22-ї, — каже керівник прес-служби "Укрзалізниці" Тетяна Мішина. — Сподіваємося, що такий графік роботи буде вже оптимальним і пасажири встигатимуть придбати квитки.

У той же час керівник прес-служби Антимонопольного комітету України Богдан Якимюк зміну "Укрзалізницею" режиму роботи кас критикує.

— Вони пояснюють ці зміни потребою запобігання спекуляції квитками, — говорить він. — Та новий графік роботи кас тільки погіршить ситуацію. Спекуляцій навпаки побільшає.

В Антимонопольному комітеті вважають, що попередній продаж квитків має здійснюватися цілодобово.

Зараз ви читаєте новину «Каси попереднього продажу мають працювати цілодобово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути