Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2007 17:47

Хто був щасливим цього року?

Навряд чи можна точно визначити, що таке щастя. Мабуть, у кожного воно своє. Може, це якісь хвилини, дні чи місяці, коли тебе переповнюють позитивні емоції, й не важливо, з якого приводу. Хто з людей, яких ви знаєте, був щасливим 2007 року?




Юрій Пероганич, 42 роки, програміст:

— По-справжньому щасливими цього літа відчули себе мої батьки Йосип Юрійович і Галина Олександрівна: вони вперше побачили море. Обом уже по 70 років, усе життя пропрацювали в сільській школі вчителями. І все якось ніколи було. То мене виховували, то хату будували, то хазяйством займалися. Тримали корову, кіз... Я посадив їх у машину й відвіз на тиждень під Коблево Миколаївської області. Купалися, як діти.




Ірина Шинкарук, 27 років, співачка:

— Директор моїх концертних програм Ганна Скрибець вийшла заміж. Я була на весіллі свідком. Дивилася на молодят і розуміла, що ці двоє людей шукали одне одного все життя. Її обранець Руслан не є якоюсь відомою особою, але він хороший і справжній чоловік. Такою щасливою я Ганну ще не бачила.




Сергій Цигипа, 46 років, підприємець:

— Щасливою цього року стала моя 17-річна донька Даша. Вона вступила до Празької консерваторії. Навчатиметься сучасних танців. Мріяла про це з дитинства. З шести років ходила в хореографічну студію, закінчила спеціалізований ліцей. Влітку успішно склала іспити, потім ще два місяці чекали на візу. Виявляється, в Празі дешевше вчитися, ніж у Києві. Навчання з проживанням і харчуванням обходиться у 200 євро на місяць.




Наталія Дорошенко, 36 років, держслужбовець:

— У моїх знайомих Степана й Вікторії 18-річна донька навчається в університеті в Києві. Дружина півтора року жила з нею в столиці, допомагала. Але чоловік постійно мріяв, щоб була з ним. Єдиним виходом бачив завести дитину. І ось цього року в них народилося маля, хоч Вікторії вже 40. Тепер вони виглядають щасливими, почали більше цінувати життя й насолоджуватися ним. Коли Степан опікується дружиною і дитям, очі в нього просто світяться.




Сергій Поярков, 41 рік, художник:

— Щасливчиком був Микола Рудьковський — злітав на халяву до Парижа з красунею. Але він другий у цьому рейтингу. Найбільше ж поталанило Юлії Тимошенко. Її везіння складається із двох абсолютно рівних частин: шалений акторський талант і не менш вражаюча дурість опонентів. Юлій Володимирович переграє по черзі то Вікторію Андріївну, то Вікторію Федорівну. І цілком справедливо відчуває себе щасливим.




Ірина Тишакова, 45 років,

працівниця агрофірми:

— Дуже щастило цього року нашому директору Олександрові Сидоренку. Його нагородили Почесною грамотою Кабміну "За вагомий внесок у переробну промисловість".  А головне — він створив таку команду, яка забезпечує йому надійні тили. Може їздити у відрядження за кордон, знаючи, що у фірмі за його відсутності все буде гаразд. Отже нам пощастило з ним, а йому — із нами.

Зараз ви читаєте новину «Хто був щасливим цього року?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути