Ексклюзиви
середа, 07 березня 2007 17:29

Якою має бути ідеальна жінка?

Мабуть, кожен чоловік мріє про жінку без недоліків. Навіть якщо розумом і усвідомлює цілковиту безперспективність таких сподівань. У будь-якому разі певний образ жінки, який влаштовує якщо не на 100, то бодай відсотків на 90, є в багатьох. То ж якою має бути ідеальна жінка?




Юрій Іллєнко, 70 років,

кінорежисер:

— Такою, як моя дружина Людмила. Ми прожили разом понад 30 років, виростили двох синів. Звичайно, ідеальна та, якій притаманні найкращі риси. Може, це Єва, може, Матір Божа. Але в житті ідеалу не буває. Ідеальну жінку може створити для себе кожен чоловік — коли щодня їй говоритиме: "Ти найгарніша, найкраща, найчарівніша, най-най..."




Владислав Ващук, 32 роки,

футболіст київського "Динамо":

— Сучасна жінка має бути передусім матір"ю і берегинею домашнього вогнища. Такою є моя дружина Маргарита. Вона відповідає всім моїм вимогам, тому я вважаю її ідеальною. Вона берегиня і матір мого сина. Для мене найголовніше, що в мене є сім"я, я із задоволенням завжди повертаюся додому. Бо тут чекають найдорожчі для мене люди.




Петро Толочко, 69 років,

директор Інституту археології

НАН України:

— Жінка насамперед має бути продовжувачкою людського роду, хранителькою домашнього вогнища і сімейного добробуту, добрим ангелом сім"ї. А якщо у неї ще залишиться енергія, я не проти, щоб вона проявила себе в політиці чи в якійсь іншій царині. Але, на жаль, перше заважає другому, а друге виключає перше. Тому якщо жінка видатна, то у неї зазвичай нема ні хорошої сім"ї, ні щасливої долі.




Анатолій Матвієнко, 53 роки, народний депутат

від "Нашої України":

— Розумною, вродливою, активною, яка при цьому не втратила своєї жіночності. Найперше — в ролі матері і хранительки сімейного вогнища. Жінка доповнює чоловіче раціо потужною інтуїцією і в такий спосіб гарантує спокій і перспективу розвитку людства. До такого ідеалу найближча моя дружина Ольга. Я її не обожнюю, але так вважаю. Бо всім, що має наша родина, ми зобов"язані їй. А з відомих жінок — Ліна Костенко, яку я дуже поважаю і тішуся, що знайомий з нею. Вона дуже складна в спілкуванні, бо просвічує кожного, як рентген. Але це жінка-криця, жінка-прапор, жінка-символ, жінка-совість.




Валерій Боровик, 34 роки,

голова правління альянсу

"Нова енергія України":

— Ідеальна жінка має бути в міру романтичною, вміти прощати своєму чоловікові і розуміти його. А найголовніше — кохати. Сучасна жінка також повинна бути активною, займатися спортом, мати захоплення, бути приємною вдома і, якщо потрібно, досить жорсткою на роботі, справедливою. Найближче до мого уявлення про ідеал підходить Хілларі Клінтон. Із відомих українських жінок — певною мірою Юлія Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Якою має бути ідеальна жінка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути