Ексклюзиви
середа, 23 грудня 2015 13:12

Мобільний застосунок Mova стане персоналізованим
8

Освітня ініціатива "Мова - ДНК Нації" представила давнообіцяний навчальний застосунок для телефонів. Завантаживши його собі на пристрій, можна легко і швидко в ігровій формі покращувати знання української мови.

Застосунок Mova вже можна безкоштовно завантажити в Google Play та App Store. В коментарях розробники обіцяють через кілька днів і для Windows Phone.

"Друзі, ми вдячні вам за підтримку, за безліч позитивних відгуків. Ви надихаєте нас рухатися далі. І от сьогодні ми хочемо поділитися з вами чудовою новиною. Ми створили перший мобільний застосунок для вдосконалення знань з української мови на платформах iOS та Android – Mova. Як сказав свого часу Вольтер: "Чужу мову можна вивчити за шість років, а свою треба вчити все життя". Тож завантажуйте наш застосунок і вивчайте рідну мову будь-де: у громадському транспорті, у черзі за квитками, коли на когось чекаєте… Це перша версія, яку ми плануємо з часом розвивати. Завантажуйте, пишіть ваші враження, а ми й далі намагатимемося вас дивувати. Особлива вдячність розробникам мобільної програми, які працювали над нею повністю безкоштовно у вільний час: Віталій Благодір, Олександр Клименко, Павло Мельник-Крисаченко", - повідомили на офіційному профілі проекту в соцмережах.

А з часом планують зробити застосунок більш персоналізованим, щоб пропонувати кожному користувачеві інформацію, корисну саме для нього. Крім того, команда проекту працює над удосконаленням сайту, і вже скоро запропонує новий тип вправ для зареєстрованих користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Мобільний застосунок Mova стане персоналізованим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути