Ексклюзиви
понеділок, 16 грудня 2019 13:19

Топ-5 корисних подарунків до Нового року

Корисний подарунок до Нового року, який він?

Ми живемо в той період, коли навколо достаток. Наші діти розпещені всілякими іграшками, гаджетами, іграми, що розвивають, книгами. У дорослих теж вже все є. І якщо раніше складно було купити якийсь гідний подарунок до Нового року, то зараз перед нами стоїть завдання вибору з великої кількості товарів на полицях магазинів.

Ми зібрали для вас 5 ідей, що покласти під ялинку і бути спокійним — ваш подарунок точно сподобається, а не попаде на поличку антресолі.

1. Рюкзаки для дошкільнят. Малюки будуть у захваті! По-перше, рюкзачки більше схожі на милі м'які іграшки, ніж на сумку. З ними можна гуляти, обніматися, ділитися секретиками та навіть, ніжно обійнявши, спати. А по-друге, у діток в гардеробі з'явиться такий же аксесуар, як у мами. А малюки дуже люблять наслідувати дорослим.

2. Рюкзак для школяра. Про те, як діти обходяться зі шкільним приладдям, можна писати романи. Ранці кидають, на них з'їжджають з гірок, їх штовхають ногами. Новий шкільний рюкзак буде як раз доречним, особливо якщо він незвичайний і виділяється на тлі інших у класі. Що це може бути: рюкзак зі змінною передньою панеллю. Зафіксували зверху запасну панель, і ось рюкзак вже з зовсім іншим дизайном. Та ж історія зі змінними бейджами на липучках або зі значками. А які милі підвіски в деяких моделях: волохата куля, ведмедик, зайчик, блискуча корона, машинка. Залишилося тільки вибрати під смак дитини.

  Що корисне подарувати до Нового року дитині?
Що корисне подарувати до Нового року дитині?

3. Міські рюкзаки. Вони буквально увірвалися у вуличну моду і, схоже, влаштувалися в ній назавжди. Компактні розміри, полегшена конструкція, відділення під ноутбук і гаджети, органайзер для канцелярії та кишеня для окулярів перетворюють його в незамінного помічника ділової людини та студента. Відмінно поєднуються з будь-яким стилем в одязі: casual, спорт шик, гранж, бохо-шик, романтичний і навіть діловий.

4. Товари для творчості. Порадують дітей. Зверніть увагу на такі варіанти, як: тісто для ліплення, олівці в металевих пеналах, гелеві крейди у пеналі, повітряний пластилін, пластилін восковий і т. д. Чудовий подарунок. А в інтернеті можна знайти майстер-класи, як цікаво провести час і створити власний шедевр: саморобку або картину.

  Що корисне подарувати до Нового року дитині?
Що корисне подарувати до Нового року дитині?

5. Термопосуд. З приходом холодів багато хто відправляється кататися на лижах, ковзанах і просто любить з морозу побалувати себе гарячим чаєм або глінтвейном. Такий зимовий корисний подарунок буде дуже доречним. Вибирайте термос, термочашку, бамбукову чашку для кави, і вас не раз іще згадають з вдячністю за такий подарунок.

  Що корисне подарувати до Нового року дитині?
Що корисне подарувати до Нового року дитині?

І головне питання: де це все придбати, щоб не застрягти до ранку у величезних торгових центрах, переходячи з магазину в магазин. Великий вибір корисних подарунків є в асортименті бренду Kite. Тут зібрано асорті всіх видів рюкзаків, товарів до школи, для творчості, хобі, роботи та величезна колекція канцелярії.

Вибирайте цікаві та корисні подарунки до Нового року. Підказки ви отримали, дійте.

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 корисних подарунків до Нового року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути