четвер, 11 вересня 2008 21:24

Стас Піотровський написав казку іспанською

— На освітянський конкурс у Іспанії Стасик написав казку "Вовк та лисиця в Софіївському парку" іспанською мовою. Зайняв перше місце, — радіє за 13-річного вихованця директор Уманського дитбудинку 69-річна Вікторія Майданюк.

Торік Стаса Піотровського, його старшого брата Іллю та 11-річного Артура Лукманова всиновила іспанська сім"я. До цього хлопці жили в Уманському дитбудинку.

Його нові батьки 36-річна Еспінель Васкес Філісідад Крістіна та 37-річний Арріала Куевас Хуан Пабло мають рідних доньку та сина. Жінка за фахом адвокат, працює на двох роботах. Чоловік — генеральний директор кількох гольф-клубів. Перш ніж усиновити хлопців із України, іспанці брали їх до себе на літній відпочинок.

Стаса в Іспанії називають Хесусом.

— Учителі кажуть, що хлопчик має нахил до гуманітарних наук. Він взагалі людина творча, — каже Майданюк. — Я ходила там (в Іспанії. — "ГПУ") класами. Учителі нашими дітьми задоволені. Кажуть, вони розумні та виховані. Деякі отримали звання кращих учнів школи.

Зараз ви читаєте новину «Стас Піотровський написав казку іспанською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути