Ексклюзиви
четвер, 26 лютого 2009 18:32

Справу про підірвану машину розслідуватимуть київські правоохоронці

Мер Черкас 41-річний Сергій Одарич спростовує свою причетність до вибуху автомобіля керівника медіа-групи "Антена" Валерія Воротника.

Вибухівку в позашляховик "хюндай" підклали 16 лютого. Вона спрацювала, коли Воротник разом із журналістом Володимиром Мамалигою та його 10-річним сином підійшли до машини. На щастя, ніхто не постраждав. Міліція порушила справу за фактом умисного пошкодження майна. Воротник і Мамалига заявили, що це був замах на їхнє життя. Звинуватили керівництво міста.

— Мене дивує, що, не маючи навіть результатів офіційного розслідування, керівники медіа-групи вже знайшли винних і організаторів вибуху, — відказує Одарич. Це нагадує  приказку: "На злодієві шапка горить". Cподіваюся, правоохоронці перевірять усі версії. А також інформацію, що напередодні інциденту вівся активний пошук страхової компанії, здатної застрахувати автомобіль.

Валерія Воротника дивує версія, нібито незадовго до того він застрахував "хюндай" і підірвав автівку навмисне.

Валерій Воротник і Володимир Мамалига вважають: місцеві правоохоронці затягували розслідування.

— Ми звернулися з заявою про перекваліфікацію справи до депутатів Верховної Ради, — розповідає Мамалига. — Минулої п"ятниці вони зачитали її на засіданні. Верховна Рада звернулася до Генпрокуратури та Служби безпеки України. Тепер справу передали київським правоохоронцям. Сподіваємося на їхню чесність і об"єктивність.

Зараз ви читаєте новину «Справу про підірвану машину розслідуватимуть київські правоохоронці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути