Ексклюзиви
четвер, 29 листопада 2007 17:39

Сергія Губу вбило напругою

У понеділок у селі Ковтуни Золотоніського району ховали 13-річного Сергія Губу. Напередодні він грався з друзями на території старого цегляного заводу.

— Діти спочатку спалили шину. Дріт від неї хотіли перекинути через лінію електропередач. Не знали, що вона під напругою 10 тисяч вольт. Кінець дроту зачепився за ногу Сергія Губи. Смерть наступила миттєво. Наших працівників повідомила служба швидкої допомоги. Їм подзвонили батьки одного з хлопчиків, який бачив трагедію з Сергієм. Він був у шоковому стані, — розповідають у прес-службі МНС області.

33-річна Інна Губа, мати Сергія, живе в Золотоноші на вул. Ковби. З батьком Сергія і 6-річної доньки Світлани розлучена. Працює на місцевому підприємстві "Сільверфут" майстром овочевого цеху. Про трагедію дізналася на роботі.

— Вона вся почорніла, — розповідає секретар Ковтунівської сільської ради Галина Фурса. — Інна була прописана з дітьми в селі. Тут живуть її батьки — Галина й Василь Теницькі. Діти приїжджали до діда й баби на вихідних.

Сергій Губа навчався в Золотоніській школі N5. Учителі кажуть, хлопчик "зірок з неба не хапав", учився в міру своїх можливостей. Мав багато друзів. Коли похоронна процесія проїжджала повз школу, машину зупинили. На вулицю вийшли з квітами й вінками всі вчителі й учні.

Сергійка везли в закритій труні.

Зараз ви читаєте новину «Сергія Губу вбило напругою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути