четвер, 29 травня 2008 20:10

Сергій Одарич називатиме прізвища суддів

Прізвища суддів, які дозволятимуть торгувати цигарками та алкоголем поряд зі школами, обіцяє називати мер Черкас Сергій Одарич.

 Міська влада торік розпочала боротьбу із продажем тютюну та алкоголю поблизу навчальних закладів.

Першими під це рішення потрапили магазини й павільйони поряд зі школами NN 21, 32, 18 та біля Східно-Європейського університету економіки й менеджменту. Однак у процес втрутилися черкаські суди. Своїми постановами вони скасували це рішення.

За словами Одарича, фахівці міськвиконкому готують інше рішення. У ньому повторно заборонять торгувати алкоголем та тютюном поряд із навчальними закладами.

— Сподіваюся, це рішення суди не скасують, — каже Одарич. — Якщо якийсь суддя наважиться прийняти рішення, яким фактично дозволить продавати цигарки, пиво та горілку біля шкіл, то я при першій-ліпшій нагоді називатиму його прізвище. І нехай люди знають, хто допомагає спритним підприємцям отруювати наших дітей.

— Правильно й зробить, — обурюється черкащанка 36-річна Катерина Бойко. — Складається враження, що йде цілеспрямоване знищення нації. І всі роблять вигляд, що нічого не відбувається. Дітям на перервах продають пиво й поштучно цигарки. Наркологи кажуть: через 10 років ці учні будуть пити горілку. Кожен думає про свою кишеню.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Одарич називатиме прізвища суддів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути