Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 17:19

Роман Бодяго потонув із машиною

Надвечір у неділю службовці Золотоніської військової частини витягли з Дніпра червоний "Фольксваґен Венто". У салоні авто побачили 41-річного Романа Бодяго з військового селища "Оршанець" Черкаського району. Чоловік лежав на задньому сидінні обличчям донизу.

19 вересня Бодяго разом із ровесником Юрієм Баєм і 28-річним Віктором Кононком приїхали порибалити в Золотоніський район.

— Вони зупинилися на березі затоки Дніпра в районі дачного кооперативу "Прибой", що поблизу села Коробівки, — розповідає 33-річний Олег Ткаченко з обласного управління МНС. — Юрій і Віктор на човні попливли рибалити. А Роман залишився на березі. На тому місці територія з невеликим нахилом до Дніпра. Чоловік ліг відпочити у своєму "фольксваґені". Коли рибалки повернулися, машини на місці не було. Вони подумали, що товариш кудись  поїхав.

Наступного дня друзі Бодяги почали хвилюватися. Шукали в затоці. Неподалік плавав човен із рибалками. У них було обладнання, що показує місця, де є риба. За 20 м від берега прилад зафіксував щось велике. Рибалки запідозрили, що машина на дні річки. У суботу викликали рятувальників і водолазів. Авто знайшли на чотириметровій глибині. Воно лежало догори колесами.

Роман Бодяго працював начальником відділу комплектування військової частини в Оршанці. У березні цього року пішов у відставку. Мав звання підполковника.

— До останнього сподівалися, що він поїхав до друзів чи родичів, — каже начальник відділу кадрів частини 37-річний Олександр Цілюрик.

Поховали Романа Бодяго в селі Геронимівка, поряд із Оршанцем. У нього залишилися дружина Ольга і 8-річний син Артем.

Зараз ви читаєте новину «Роман Бодяго потонув із машиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути