четвер, 03 липня 2008 18:59

Підліток спускався на дроті з четвертого поверху

В обід 28 червня черкаським рятувальникам потелефонувала жінка. Вона кричала, що в будинку навпроти, на вул. Хрещатик, 190 на рівні третього поверху висить на мотузці хлопчик.

Еменесники приїхали за 4 хв. Підліток стояв на підвіконні третього поверху і тримався за віконні ґрати. Йому підняли висувну драбину. Хлопець сам по ній спустився. Руки в нього трусилися, голос дрижав. Зо 10 хв. підліток не міг отямитися.

Сам 13-річний Владислав розповідає, що тікав із власної квартири на четвертому поверсі. Його насварили й зачинили мати та вітчим. Наказали вчити вірші, не вмикати телевізор і комп"ютер. Самі поїхали. Малий просидів там півдня. А тоді прив"язав до куточків кондиціонера дріт і по ньому почав спускатися. Жінка, яка побачила Владислава, здійняла галас. Тоді хлопець повис на третьому поверсі.

— Це добре, що став на підвіконня і чекав рятувальників. Та проволока, як телефонний кабель. Я без особливих зусиль її зірвав. Малий би точно не опустився живим, — розповідає заступник начальника оперативного відділу управління МЧС в області Олексій Коваленко, 32 роки.

Владислав вчиться в інтернаті у Смілі. Додому приїздить на вихідні та канікули. Із вітчимом, який прийшов у сім"ю три роки тому, у нього часто виникають конфлікти.

Зараз ви читаєте новину «Підліток спускався на дроті з четвертого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути