Ексклюзиви
четвер, 28 жовтня 2010 16:47

Петро Чернявський єдиний з-поміж кандидатів має чітку програму з конкретним планом дій

21 жовтня претендент на посаду черкаського міського голови Петро Чернявський та члени його команди — кандидати у депутати до Черкаської міської ради від міської організації політичної партії "Справедлива Україна" зустрілися із жителями міста.

Поспілкуватися з кандидатами та дізнатися про їхню програму з розвитку Черкас "Нова перспектива міста" схотіло дуже багато черкасців — зала колишнього Будинку політпросвіти була заповнена вщент.

Така велика кількість людей, які прийшли на зустріч, вочевидь, свідчить про неабияку підтримку Петра Чернявського з боку городян. Адже він єдиний з-поміж кандидатів має чітку програму з конкретним планом дій. У решти — самі гасла.

Результатом реалізації програми Петра Чернявського стануть нові дороги, діючі аеропорт та річковий порт, будівельний бум. Як наслідок — тисячі робочих місць. А головним завданням влади стане соціальний захист людей, передусім інвалідів, багатодітних і малозабезпечених.

Петро Чернявський — єдиний кандидат, який пропонує конкретний план дій для виплати компенсацій ошуканим вкладникам кредитних спілок.

— У Черкасах необхідно створити кооперативний банк, статутний фонд якого буде сформовано за рахунок активів кредитних спілок (скажімо, нерухомість) з однієї сторони, а з іншої — коштів бюджету міської ради. Таким чином вкладники спілок стануть акціонерами банку й отримуватимуть дивіденди від його діяльності.

Більше того, наголошують члени команди Петра Чернявського, це гарантуватиме повернення внесків оскільки держава в разі банкрутства банку (на відміну від банкрутства кредитної спілки) гарантує виплату внесків, але не більше 150 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Петро Чернявський єдиний з-поміж кандидатів має чітку програму з конкретним планом дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути