Ексклюзиви
четвер, 17 березня 2011 16:18

Модним буде одяг із шифону

Автор: фото: Ірина ПАТЛАТЮК
  Учасниці уманської команди КВК ”Ацетон” Олена Гуменюк (ліворуч) та Аліса Урбанська демонструють коктейльні сукні, які придбали собі на весну
Учасниці уманської команди КВК ”Ацетон” Олена Гуменюк (ліворуч) та Аліса Урбанська демонструють коктейльні сукні, які придбали собі на весну

Більшість крамниць і ринків області вже оновили товар. У неділю йдемо придивлятися одяг на весну на уманський ринок з учасницями місцевої команди КВК "Ацетон" 20-річною Алісою Урбанською та Оленою Гуменюк, 17 років.

Найбільший натовп — біля наметів із пальтами. Продавці кажуть, що в цьому сезоні модні яскраві кольори. На розпродажі картате пальто коштує від 200 грн, із нового завозу — від 450. Ціни на плащі починаються від 350 грн, минулорічні моделі можна купити за 200.

— Зараз останній писк — рюші, — каже продавець Оксана, 28 років. — Розбирають класичні пальта до коліна, де замість строгого воротніка — рюші. Привезли чорні, рожеві та сірі. Беруть і класичні, і нові моделі з широким рукавом і вишивкою.

Багато покупців біля наметів із сукнями та блузками.

— Модне все з шифону, — говорить продавець Лідія Макарчук, 39 років. — Ми завезли багато одягу, все кольорове. Це і плаття, і блузи.

Дівчатам квітчасті блузки з шифону не подобаються.

— Колір має бути зрозумілий. А тут в усіх палатках майже те саме. Я хочу блузку, але оригінальну і стильну, не розцяцьковану, — каже Аліса.

У наметах із джинсовим одягом дівчатам пропонують поміряти джинсові сукні з шифоновими вставками та штани.

— Джинси залишаються завжди в моді, — розказує продавець Сергій, 35 років. — Середня ціна — 450 гривень. Це якісні. Модно зараз мати куртку з кожзама. Ціна від 200 гривень і далі. Є і за 600–700. Така куртка, джинси і ботильйони — і ви будете виглядати на всі сто!

Олена та Аліса нічого не купують. Кажуть, що речі мають базарний вигляд, і все місто за тиждень буде в такому ходити.

Власниця уманської дизайн-студії "Стиль" Наталія Потапова, 44 роки, радить купувати на весну одяг із натуральних тканин спокійних кольорів:

— Цієї весни на перший план виходять бежеві, пісочні тони. Актуальний синій колір. Усі тканини мають бути легкі й натуральні. Одяг не повинен бути крикливим. Узимку ми спробували ввести новинку — запропонували нашим клієнткам як основу гардеробу шерстяне плаття-футляр без рукавів. Зручне тим, що його можна носити щодня з різними блузками і виглядати по-новому. Багато-хто цього не сприйняв. Коли приймаємо замовлення на пошиття, намагаюся внести корективи до побажань замовника, щоб усе було гармонійно і в ногу з часом. Люди чомусь думають, якщо яскраве та блискуче, то це модно і гарно.

Зараз ви читаєте новину «Модним буде одяг із шифону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути