четвер, 27 листопада 2008 16:29

Мер Черкас серед претендентів на звання "Людина року"

Міського голову Черкас Сергія Одарича включили до списку претендентів на звання "Людина року". Окрім нього, ще шестеро мерів — Вінниці, Українки, Сум, Херсону, Яремчі й Іллічівська.

Лауреатом у цій номінації визначають тих міських голів, хто доклав зусиль задля економічного розвитку рідного міста та благополуччя жителів, збереження і примноження історичного й культурного спадку свого краю, досягнення політичної й соціальної стабільності.

— Ми про це нічого не знали. Прочитали в Інтернеті, — зізнається начальник відділу інформаційного забезпечення Черкаського міськвиконкому Марина Волошенко, 34 роки. — Сергій Олегович теж не знав. Очевидно, це ініціатива самої комісії програми "Людина року". Якщо мера висувають на цю номінацію, то його роботу для міста видно.

Усього на звання "Людина року" в різних номінаціях 38 претендентів. Їх визначали понад 800 експертів від організацій, асоціацій, спілок, засобів масової інформації, навчальних закладів і фондів.

Зараз ви читаєте новину «Мер Черкас серед претендентів на звання "Людина року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути