Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

Кондуктор накричала на жінку із дитиною

— 25 вересня поїхала з чотирирічним сином Владиком у дитячу лікарню в Південно-Західний район за випискою, — скаржиться 43-річна Валентина Ткаліч із Черкас. — Сіли в маршрутку N5. За дві зупинки до виходу дитина почала рвати. Владик став блідий. Із ним раніше подібного не траплялося. А я не встигла зрозуміти, чого так сталося.

Кондуктор почала кричати, мовляв, треба з собою возити кульки. На наступній зупинці вилила відро води ледь не під ноги. Вимагала, щоб я виходила із маршрутки.

Номер машини жінка не запам"ятала, як звати кондуктора, не знає. Описує її як білявку, із короткою зачіскою, огрядну, на вигляд років 40.

— Я була шокована і не записала прізвище кондуктора. Прийшла до лікарні й купила тест на ацетон. Думала, може, це стало причиною рвоти. Але, слава Богу, в дитини все гаразд. Однак той інцидент залишив осадок.

Таких кондукторів треба карати, вважає начальник міського відділу транспорту 47-річний Євген Кімлика.

— Якби жінка звернулася до нас у письмовій формі, ми звернулися б до перевізника маршруту N 5 АТП "17127". Кондуктор повинна була, навпаки, надати допомогу і дитині, і матері, а не кричати й ображати.

Начальник відділу перевезення Віра Завалій запевнила, що розбереться із цією ситуацією.

— Якщо факт підтвердиться, то ми викличемо Валентину Ткаліч, щоб кондуктор попросила у неї вибачення. У нас були навіть випадки, що після цього люди починали дружити між собою, — розповідає Віра Іванівна.

Зараз ви читаєте новину «Кондуктор накричала на жінку із дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути