Ексклюзиви
вівторок, 29 квітня 2008 16:03

Городищани розбирають залізничний насип

Жителі Городища крадуть гранітний щебінь із залізничного насипу. Одесько-Кишинівська залізниця ділить місто навпіл. 21 квітня посеред дня до насипу під"їхав екскаватор.

Почав черпати каміння й вантажити на самоскид. За півгодини загрузив кузов. Якщо крадіжки триватимуть, це загрожуватиме безпеці руху потягів.

— Я їхала скутером до Пенсійного фонду й бачила, як синій екскаватор насипав камінці в зелений грузовик, — розповідає пенсіонерка Галина Мурейко, 59 років. — Видно, якийсь багач поцупив гравій собі додому на будівництво. Багато людей це бачили, але ніхто не подзвонив у міліцію! Звикли до крадіжок. У нас із запасної колії якось вкрали механізм переведення стрілок й здали на металобрухт.

Каміння для цього залізничного насипу видобуває із гранітного кар"єру щебзавод села Хлистунівка Городищенського району. Це одне з п"яти підприємств України, що забезпечує Одеську залізницю щебенем. Його використовують для ремонту й укріплення насипів.

Зараз ви читаєте новину «Городищани розбирають залізничний насип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути