Ексклюзиви
четвер, 23 липня 2009 18:52

Екологи розібрали паркан на березі річки

У Старосіллі Городищенського району учасники екологічної експедиції розібрали частину паркану, що перешкоджав людям ходити берегом річки Вільшанка. Поряд купили будинки багаті дачники. Огорожі від садиб протяглися до самого берега, на 1 м сягають у воду.

— У Старосіллі та Млієві скоробагатьки зробили муровані береги, по гранітних сходах ідуть купатися, — каже організатор експедиції, голова молодіжної громадської організації "Батьківщина Тараса Шевченка" Олег Покась. — Люди не можуть пройти берегом — упираються в паркани!

Натомість у селі Дирдин київський дачник власним коштом завіз на берег пісок, установив бетонний місток. Це територія загального користування. Однак виявилося, чоловік порушив законодавство — не зібрав дозволів чиновників.

Учасники екологічної експедиції за п"ять днів пройшли близько 100 км берегом Вільшанки від Мошен до Шевченкового. Виявили і знищили кілька браконьєрських сітей. По всьому маршруту говорили з місцевими.

Зараз ви читаєте новину «Екологи розібрали паркан на березі річки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути