Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2008 18:19

Діти добре знають Гаррі Поттера

28 лютого в Чорнобаївській районній дитячій бібліотеці пройшов районний етап Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач року". В ньому взяли участь учні 6–7 класів — відвідувачі шкільних, сільських та районної бібліотек.

Понад 30 учнів району заповнили анкети учасника. Писали про свою улюблену книжку чи героя, відповідали на запитання вікторин. У фіналі п"ять учасників мали відгадати назву книжки та автора за уривком із твору.

— Я трохи розчарована, тому що діти не знали елементарних питань. Вони не могли відгадати твори Лесі Українки і Марка Вовчка, які читають ще в перших класах. Зате всі знали Гаррі Поттера, — розповідає завідувачка Чорнобаївської дитячої бібліотеки Лідія Лутченко.

Найбільше правильних відповідей дали семикласниці Мирослава Юрченко з Ірклієва та Анна Лисун із села Москаленки та шестикласник Олександр Савченко з села Тимченки. Вони змагатимуться за звання "Найкращий читач України 2007" в обласному турі конкурсу, що відбудеться 26 березня в обласній бібліотеці для дітей.

Учасники заходу отримали від спонсорів — місцевого підприємства "Імперіал-Плюс" і "Заводу продтоварів" — фотоальбоми, блокнотики, ручки і сувеніри. А переможці —  книжки українських видавництв.

Зараз ви читаєте новину «Діти добре знають Гаррі Поттера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути