Ексклюзиви
четвер, 03 квітня 2008 21:01

Базарників зганяють із траси Київ–Черкаси

Влада райцентру Лисянка намагається ліквідувати стихійний ринок уздовж траси Київ–Черкаси. Щоб об"їхати базар, водії мусять робити гак у 20 км.

— Десятки торговців нашого та сусідніх районів ставлять тут свої палатки, торгують з коліс, розкладаються на асфальті, — скаржиться селищний голова Лисянки Олександр Вельбівець, 32 роки. — В антисанітарійних умовах продають продукти і промтовари. Через цей базар не може нормально рухатися транзитний транспорт і міжміські автобуси. Поряд автостанція. Були випадки, що громадяни травмувалися під колесами.

Нині від базарних місць уздовж траси торговців відганяють міліціонери. Підприємцям пропонують перейти на інший майданчик.

— Торгуємо там, де багато людей! — розгнівано заявляє підприємець Світлана Подудало, 39 років. — Нас позбавляють шматка хліба. Я згодна втричі більше платити за торгове місце, але не заважайте! Ми будемо скаржитися в усі можливі інстанції. На знак протесту готові зовсім перекрити трасу.

Зараз ви читаєте новину «Базарників зганяють із траси Київ–Черкаси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути