четвер, 16 жовтня 2008 15:49

Артем Приходько замінив сім вікон

За літо відремонтували будинок 22-річні Артем і Людмила Приходьки із Городища. Торік батьки купили їм житло.

Хата розміром 6х8 м, їй 37 років. Навесні хазяї добудували дві кімнати, де зробили ванну і кухню. Влітку за 8 тис. грн замінили старий шифер на листи червоного сандуліну. Купили сім пластикових вікон по 2 тис. грн кожне. Щоб веранду оббити вагонкою, витратили 5 тис. грн. Обкласти сходи плиткою обійшлося у 1,5 тис. грн. У вересні замовили ковані ворота і хвіртку. Чекали своєї черги місяць, заплатили 5,2 тис. грн. Паркан зробили з  металевого профілю за 2 тис. грн.

На ремонт взяли кредит у банку та позичили гроші у друзів. Сподіваються, що взимку  борги віддадуть.

36-річний підприємець Олександр Конюшенко з Тального витратив 15 тис. грн, аби провести до будинку воду та зробити каналізацію. Гроші на ремонт збирав два роки.

Спочатку на городі викопали каналізаційний колектор. Тракторист узяв 400 грн. На 100 грн більше Конюшенко заплатив водієві, який вивозив землю. Забетонувати яму коштувало 2 тис. грн. За кахлі, цемент, церезит та інші матеріали заплатив ще 3 тис. Робота майстра коштувала 2 тис. грн. Умивальник, унітаз, ванна, бойлер, труби та крани обійшлися в 4 тис. Кухонна тумбочка для миття посуду коштувала 400 грн. Стелю підбив вагонкою. Витратив 300 грн.

Людям, які копали траншею під воду, Конюшенко платив 20 грн за метр. На його вулиці збирали на водогін по півтисячі. 300 грн доплачували за підключення та встановлення лічильника.

Зараз ви читаєте новину «Артем Приходько замінив сім вікон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути