четвер, 11 вересня 2008 21:27

Анні Дорошенко купили квиток до Болгарії

9-річна Анна Дорошенко з Городища здобула диплом третього ступеня на міжнародному музичному конкурсі "Трікс" у Болгарії. Їй подарували професійний мікрофон.

Конкурс проходив 15–25 серпня у курортному місті Балчик під Варною. Учасники вікової групи Дорошенко виступали в церкві святих Костянтина та Єлени. Анна у фольклорному стилі співала пісні "Умій радіти", "Матінко рідненька". Тексти написала сама, а на музику їх поклав 37-річний батько Володимир Дорошенко. Він — керівник музичної студії "Нота" районного Будинку дітей та юнацтва. Там займається й Анна. Вона перемогла на обласних та всеукраїнських конкурсах.

У Болгарії виступали виконавці з 18 країн. Дітей возили на екскурсії.

— За квитки до Болгарії ми заплатили 700 євро, — розповідає мати дівчини 35-річна Людмила, яка їздила на конкурс із донькою. — Нашими спонсорами стали друзі та місцевий підприємець Сергій Гудзь. Аня сподобалася журі, її запросили наступного літа виступити на арт-фестивалі в Румунії. Організатори обіцяють, що для Ані поїздка буде безплатною, а для матері — знижка 50 процентів.

Зараз ви читаєте новину «Анні Дорошенко купили квиток до Болгарії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути