Ексклюзиви
вівторок, 19 жовтня 2010 10:46

Наталія Водянова в очікуванні розлучення завагітніла

Наталія Водянова в очікуванні розлучення завагітніла

Зірка подіумів і рекламних плакатів Наталія Водянова чекає на четверту дитину.

Про це стало відомо під час останнього прильоту манекенниці до Росії. Минулого тижня дружина англійського лорда розповіла своєму оточенню, що була вимушена відмовитися від білизняного контракту через вагітність.

"Чергове поповнення в сім'ї внесе корективи так само і в участі Наташі в різних промоушн-кампаніях, намічених на майбутній рік", - розповіли Life Showbiz асистенти Водянової.

У своїх 28 років Наташа, яка виросла в багатодітній сім'ї, вже є матір'ю трьох дітей: 9-річного Лукаса Олександра, 4-річної Неви і 3-річного Віктора. Після народження сина в 2007 році Водянова заявляла, що не готова зупинятися на досягнутому.

"Я хочу п'ятьох дітей. Ще одного свого і одного прийомного. На Заході зараз модно усиновляти. Чим я гірше за Анжеліну Джолі?" - говорила тоді Наташа.

Як писала раніше Gazeta.ua, розлучення Водянової та її чоловіка лорда Джастіна Портмана відбудеться в жовтні. Подейкують, що модель вже найняла адвоката для ведення шлюборозлучного процесу.

Між тим, Водянова ризикує залишитися без дітей, оскільки згідно із шлюбним контрактом з Джастіном Портманом у разі її зради чоловіку діти залишаться жити з лордом та його сім'єю.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Водянова в очікуванні розлучення завагітніла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути