Ексклюзиви
четвер, 26 серпня 2010 14:43

"Страшний хлопець" з ножами намагався залізти до Періс Хілтон (ФОТО)

24 серпня в Лос-Анджелесі, біля будинку Періс Хілтон, поліція затримала31-річного Натана Лі Параду. У своєму блозі на сайті Twiiter Періс написала, що "страшний хлопець", озброєний двома "великими ножами", намагався вломитися до її будинок.

За словами Хілтон, вона виявила присутність зломника в її саду, коли прокинулася рано вранці у вівторок. Вона подзвонила за телефоном порятунки "911", і о 6:42 ранку правоохоронці заарештували підозрілого чоловіка. На підтвердження своїх слів Періс виклала у себе в блозі фотографію, зроблену нею за допомогою мобільного телефону, на якій видно поліцейських і злочинця в її саду.

Як стало відомо пізніше, затриманий виявився рецидивістом - 26 липня його заарештовували за крадіжку в Сан-Бернандіно. Велося слідство, і у вересні Натан повинен був з'явитися перед судом. Параду звинувачувався не тільки в крадіжці, але і у "вандалізмі", зазначає сайт TMZ.com.

Сайт газети New York Daily News пише, що Натан Лі Парада був арештований за крадіжку в магазині "Kohl", де він викрав ювелірні вироби на загальну суму 14000 доларів. До суду він був випущений під заставу.

Що штовхнуло Натана на новий злочин, неясно. Можливо, йдеться про людину з психічними відхиленнями. В даний час Параду арештований, суд призначив заставу у розмірі 50000 доларів.

Родичі затриманого говорять, що він страждає на розумовий розлад. За словами його бабусі Енджі, їй ніколи не доводилося чути від Натана нічого про його особливе ставлення до Періс Хілтон.

Слідству належить встановити, для чого злочинцеві знадобилися два ножі - тільки для того, щоб розкрити дверний замок, або він мав намір напасти на Періс Хілтон. Детективи упевнені, що будинок Хілтон злочинець обрав невипадково.

За словами поліцейських, Параду, озброєний ножами, стукався в двері і вікно веранди в будинку Періс Хілтон. Вочевидь, він таким чином хотів перевірити, чи удома господарка.

NEWSru Israel

Зараз ви читаєте новину «"Страшний хлопець" з ножами намагався залізти до Періс Хілтон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути