середа, 25 серпня 2010 13:38

Джордж Майкл у суді зізнався у вживанні наркотиків

Джордж Майкл у суді зізнався у вживанні наркотиків

47-річний відомий співак Джордж Майкл з'явився перед лондонським судом за керування транспортом в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння.

Слухання відбулося 23 серпня. Співак в черговий раз вибачився за те, що на початку липня на своєму автомобілі врізався в магазин на околиці Лондона. До речі, коли до його машини підійшли поліцейські, співак спав, впавши головою на кермо, а двигун машини працював.

Представники слідства стверджують, що у Джорджа Майкла спостерігалися всі ознаки наркотичного сп'яніння - він сильно пітнів, у нього були розширені зіниці. Аналіз крові підтвердив припущення поліцейських. Під час обшуку у співака було знайдено декілька сигарет, набитих марихуаною.

На засіданні суду Майкл зізнався у вживанні наркотиків та алкоголю і пообіцяв, що надалі сідатиме за кермо тільки тверезим. Слухання у цій справі, за даними TheDailyTelegraph, продовжувалися близько 15 хвилин.

Чи прийме вибачення співака суд стане відомо 14 вересня, коли судді зберуться для того, щоб повідомити про своє рішення і ухвалити вирок. Проте багато аналітиків висловлюють припущення, що цього разу відомому співаку навряд чи вдасться відбутися штрафом.

NEWSru Israel

Зараз ви читаєте новину «Джордж Майкл у суді зізнався у вживанні наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути