Ексклюзиви
середа, 21 липня 2010 09:48

Ліндсі Лохан у в'язниці чекають "банди лесбіянок" та воші

Ліндсі Лохан у в'язниці чекають "банди лесбіянок" та воші

Ліндсі Лохан напередодні була поміщена в жіночу в'язницю Лос-Анджелеса, де вона повинна провести 90 днів, згідно з вердиктом судді. Після звільнення актриса повинна буде пройти 90-денний курс стаціонарної програмної реабілітації за порушення правил умовного звільнення, яке вона отримала за керування автомобілем в нетверезому стані.

Проте, у актриси є шанс вийти на свободу за два тижні: за статистикою, ув"язнені, котрі демонструють зразкову поведінку, проводять за ґратами лише чверть призначеного терміну.

Лохан відбуватиме покарання у в'язниці в передмісті Лос-Анджелеса, де раніше відзначились такі знаменитості, як Ніколь Річі, Періс Хілтон та Мішель Родрігес. Сама Лохан в 2006 році також сиділа в цій в'язниці, але всього протягом 84 хвилин.

У в'язниці Лохан повинна буде носити оранжевий костюм і відмовитися від ювелірних прикрас. Мобільний телефон та інтернет також будуть для неї недоступні.

Нагадаємо, Лохан була засуджена до трьох місяців тюремного ув"язнення за порушення умов випробувального терміну. Після відбуття терміну вона пройде спеціальний курс лікування.

Суддя верховного суду міста Беверлі-Хіллс Марша Ревел встановила, що 24-річна Лохан прогуляла сім освітніх лекцій про шкоду алкоголю, відвідувати які їй було наказано в 2007 році за керування автомобілем в нетверезому стані. В кінці травня суд Лос-Анджелеса також зобов'язав актрису регулярно здавати аналізи на вміст алкоголю і наркотиків в крові і носити спеціальний "антиалкогольний" браслет.

Проте актриса порушила умови наглядового режиму. Свідоцтвом цього стали свідчення спеціального браслета, який Лохан зобов'язана носити, не знімаючи, на щиколотці до 6 липня. Як повідомлялося раніше, браслет, що фіксує вміст спиртного і наркотиків в організмі, злетів з ноги актриси. Це сталось після церемонії вручення кінонагород музичного телеканалу MTV в неділю, 6 червня, і святкової вечірки.

Тиждень тому актриса найняла нового адвоката в надії, що він врятує її від неминучого тюремного ув"язнення. 6 липня, на "фатальному" для Лохан засіданні суду, її колишній адвокат, Шон Чепмен Холлі, являла собою приклад спокою, вислуховуючи докори і ридання актриси.

Таблоїд The Sun повідомляє, що у в'язниці Лохан буде замкнута в своїй маленькій камері 23 години на добу.

Одна з "подруг по нещастю" Лохан, 38-річна Тамара Хейлі, котра відбуває покарання за зберігання героїну і проституцію, заявила газеті, що Ліндсі, швидше за все, доведеться несолодко: "Кожен хоче відщипнути шматочок від Лохан. Якщо вони заподіють їй біль, це зробить їх відомими".

Крім того, бісексуалку Лохан очікують у в'язниці "банди лесбіянок". За словами Тамари Хейлі, геї-ув"язнені, які хочуть показати, що вони "доступні", надягають сорочку навиворіт. Якщо Ліндсі не хоче, щоб її "мацали" всякий раз, коли охоронець відвернеться, їй доведеться стежити за своїм одягом.

Крім того, в камерах Лінвуда "брудно і холодно". Ув'язненим дають тільки одну тонку ковдру. Багато жінок застуджено, у більшості у волоссі воші.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан у в'язниці чекають "банди лесбіянок" та воші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути