понеділок, 25 січня 2010 16:18

Світлану Лободу не впустили в елітний клуб (ФОТО)

У Києві на відкритті нового нічного клубу зібралося немало відомих тусовщиків. Навіть не дивлячись на ожеледицю та холод, гламурна публіка заповнила клуб в лічені години. Пригощаючись червоною ікрою і безкоштовним шампанським, публіка швидко розігрілася і кинулася танцювати під модних діджеїв.

До речі, Світлані Лободі довелося докласти немало зусиль, щоб потрапити на цю вечірку. Співачку спершу не пускали до клубу, але охорона все ж таки провела її без черги. Не дивлячись на цей конфуз біля входу, Лобода сіла за спеціально зарезервований для неї VIP-столик в затишному куточку. І компанія у неї виявилась дуже вдала - президент Федерації кінного спорту України Олександр Онищенко і нардеп Ірина Бережна.

Цікаво, що Онищенко прийшов сам - без своєї другої половинки топ-моделі Сніжани Онопко і весь вечір, посміхаючись, провів в компанії Лободи. Подейкують, що нещодавно він одружився на Сніжані. Щоправда обручок пара не носить, тому і факт весілля не підтверджений.

Компанія замовила кальян і пила шампанське за рахунок закладу. Щоправда, цього разу Світлана, яка любить увагу преси, просила не фотографувати її. Як голлівудська зірка, вона сором"язлива закривала обличчя руками. Втім, їй швидко набридло "ховатися", і в розпал вечора вона вже близько присунулася до Онищенка і щебетала з ним про щось смішне. Знаменитий багач димів кальяном і час від часу шепотів їй щось на вушко.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Світлану Лободу не впустили в елітний клуб (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути