Ексклюзиви
четвер, 03 грудня 2009 14:33

Дівчина Джорджа Клуні роздяглась для чоловічого журналу (ФОТО)

Італійська красуня Єлизавета Каналіс, дівчина голлівудського актора Джорджа Клуні, взяла участь у відвертій фотосесії, пише Daily Mail.

31-річна модель, яка донедавна була мало відома за межами її рідної Італії, потрапила на обкладинку німецького видання популярного чоловічого журналу FHM , вдягнута лише у спокусливу чорну нижню білизну.

Красуня родом з острова Сардинія. Вона давно вже стала зіркою в рідній країні, а тепер завойовує MTV, виступивши у травні у прямому ефірі.

Каналіс також збирається стати актрисою. Вона вже зіграла дві незначні ролі в фільмах "Deuce Bigalow: European Gigolo" та "Virgin Territory".

Клуні дав всім потенційним шанувальницям знати, що цього разу в нього все серйозно. На прем"єрі його нового фільму "Up In The Air" актор представив своє нове кохання рідній матері.

48-річний актор з гордістю піднявся на червоний килим разом з матір"ю Ніною та коханою Єлизаветою. Остання з такого випадку вдягла строгий чорний костюм.

Після того, як Клуні провів п"ять місяців з нареченою в її рідній Італії, зіркова пара нарешті з"явилася на прем"єрі в Лос-Анджелесі.Вони познайомилися через спільних друзів в Римі в липні. Відтоді Єлизавета часто навідувалася в особняк актора на березі озера Комо в північній Італії.

Лише одна подруга Клуні раніше публічно зустрічалася з його мамою. Це була британська актриса Ліза Сноудон.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дівчина Джорджа Клуні роздяглась для чоловічого журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути