пʼятниця, 07 серпня 2009 15:14

Французькі чоловіки роздивлятимуться тіло Періс Хілтон (ФОТО)
6

Будь-яка фотосесія знаменитості в жанрі "ню" стає подією. Зірки продають своє тіло помалу і дуже дорого.

Цього разу своїх прихильників порадувала Періс Хілтон. Світловолоса красуня зважилася знятися голою для французької версії чоловічого журналу FHM.

Фотографії вийшли зворушливими: світська левиця предстає на них в образі "білої і пухнастої" наївної дівчинки, яка, хоч і знялася топлес, але найцікавіші місця соромливо прикрила плюшевим ведмедем. Помилуватися блондинкою французькі чоловіки зможуть в серпневому номері журналу.

Схоже, Періс перехворіла іміджем скандалістки, яка постійно потрапляє на сторінки таблоїдів, і тепер хоче "вибілити" свій образ.

Чи був обраний французький журнал невипадково? Адже саме з Парижем пов"язаний гучний скандал з порновідео, в якому громадськість побачила любовні розваги самої онучки засновника готельної імперії.

Нагадаємо, що свого часу колишній бойфренд блондинки Рік Саломон виклав на публічний огляд інтимне відео за участю Періс. На плівці знаменитій красуні 19 років.

Повна версія фільму про сексуальні розваги коханців на DVD називалася One Night In Paris (дотепник пожартував: адже назву можна зрозуміти як "Ніч в Парижі" і як "Ніч в Періс").

Щоб припинити розмови про цей фільм і покінчити з постійними питаннями журналістів, які цікавилися, чи вона це, Хілтон взяла участь в документальному фільмі-сповіді під назвою Paris, Not France.

У ньому вона розповідає, наскільки боляче, коли так поступає кохана людина, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Французькі чоловіки роздивлятимуться тіло Періс Хілтон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути