понеділок, 26 січня 2009 16:00

Анна Курнікова вагітна

  Росіянка Анна Курнікова вже закінчила виступи на професійному тенісному корті
Росіянка Анна Курнікова вже закінчила виступи на професійному тенісному корті

Кілька західних ЗМІ повідомили, що російська тенісистка 27-річна Анна Курнікова чекає на дитину. Останнім часом спортсменка надає перевагу вільним сукням, які приховують талію. Первістка спортсменка чекає від іспанського співака Енріке Іґлесіаса, 33 роки. Нещодавно на одному з телешоу його запитали, чи готовий стати батьком.

— Хто вам про це сказав? — здивовано перепитав Іґлесіас. Хоча раніше на такі запитання відповідав категоричним запереченням.

Курнікова та Іґлесіас познайомилися 2002-го на зйомках кліпу Енріке "Втеча", в якому зіграла тенісистка. Співак відмовлявся цілуватися з Курніковою, бо в неї на губах був герпес. А потім запропонував зустрічатися.

Три роки тому пара розірвала стосунки. Кажуть, Курнікова з газет дізналася, що співак зрадив її на гастролях в Австралії. На концертах він часто викликає на сцену фанаток, пристрасно цілує у вуста. Насправді, за чутками, Анна й Енріке розійшлася через бажання жінки мати дитину. Та після примирення пара заручилася. Подейкують, навіть справили таємне весілля, носять обручки.

Зараз ви читаєте новину «Анна Курнікова вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути