пʼятниця, 03 квітня 2015 18:14

Звичайна кішка Карла Лагерфельда заробила 3 мільйони доларів
3

Фото: starslife.ru

Відомий модельєр Карл Лагерфельд прихистив у себе вдома звичайну кішку, що за своє коротке життя заробила гроші. Шупетт принесла своєму знаменитому господареві кругленьку суму. Вчора в Нью-Йорку відбулося шоу Chanel Metiers d'Art, на якому Лагерфельд представив свою нову колекцію. Не міг дизайнер обійти увагою пресу, з якої, власне, і поділився новиною про те, що його пухнаста улюблениця принесла йому торік цілих 3 мільйони євро.

Торік тварина стала зіркою рекламних кампаній автомобіля Opel Corsa і японського косметичного бренду Shu Uemura. У липні 2014 року в світ вийшла книга "Шупетт: особисте життя модною кішки високого польоту". І в підсумку статок кішки став обчислюватися шестизначними сумами.

Таким чином, Шупетт стала не тільки однією з найвідоміших представниць котячих нашого часу, але ще й очолила список найбагатших домашніх тварин. До речі, кішка могла принести господареві ще більші заробітки, якби він їй дозволив зніматися в рекламі продуктів харчування та речей. В інтерв'ю The New York Magazine Кутюр'є зізнався, що радий, що його тварина не вміє говорити, інакше висловила б йому всі свої претензії. Також Лагерфельд заявив, що його тварина погано ладнає з сторонніми і дітьми, оскільки вважає себе центром світу.

Зараз ви читаєте новину «Звичайна кішка Карла Лагерфельда заробила 3 мільйони доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути