вівторок, 14 листопада 2017 22:25

Зірка "Слуга народу" розповів, як вживався в роль голови СБУ
6

Міка Фаталов
Фото: Прес-служба
Міка Фаталов
Міка Фаталов
Міка Фаталов
Міка Фаталов

В студії "Сніданку з 1+1" Міка Фаталов, який зіграв главу СБУ в серіалі "Слуга народу. Від любові до імпічменту", розповів про свою роль, прізвисько серед колег і про те, хто його надихає у творчій кар'єрі.

Міка зізнався, що незважаючи на популярність і впізнавану зовнішність, не відчуває себе знаменитим. За словами актора, спершу йому було непросто на знімальному майданчику, але вжитися в роль допомогли досвідченіші колеги:

"Мої рідні часто підколюють мене, оскільки сам я не схожий на свого персонажа. Вони кажуть: "Який ти СБУ-шник?!". Тому вжитися в роль мені дуже допомогли люди, які були навколо і могли поділитися своїм акторським досвідом. Вони могли дати раду з приводу жестів або емоцій в кадрі, акторських хитрощів. Особливо багато сил вклав режисер Олексій Кірющенко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Президент" буде карати: у новому сезоні "Слуга народу" піде проти систем

Актор також розповів зворушливий випадок, як його молодший син нещодавно вперше побачив батька в серіалі "Слуга народу. Від любові до імпічменту":

"Нещодавно я показав частину серії "Слуги народу" своєму молодшому сину, йому 2 роки. Він побачив мене, впізнав і засміявся. А під час сцени, де Вова ходить по порожньому Хрещатику і кричить: "Люди! Де люди?!", він цілих 3 хвилини заворожено дивився на екран і не міг відірватися. Ось такі моменти мене надихають найбільше", - зізнається актор.

Харизматичний Міка зізнався, що мріяв вийти на сцену разом з акторами студії "Квартал 95" ще задовго до того, як з'явилася така можливість. У студентські роки він виступав з командами "КВК" разом зі своїм однокурсником Євгеном Кошовим, а пізніше став адміністративним директором проекту "Вечірній Квартал". Зараз актор не тільки виступає в шоу студії "Квартал 95", а й активно знімається в кіно. Розвивати акторські навички Міку надихає його родина і дружній колектив:

"Моїми головними натхненниками є дружина і двоє дітей. І звичайно, колектив. Це люди, які давно зі мною і можуть підтримати в будь-який момент, іноді підштовхнути до певних дій або дати пораду".

Міка Фаталов за сумісництвом є концертним директором студії "Квартал 95" та веде фінансові справи під час гасролів, за що отримав цікаве прізвисько від своїх колег - "Хваталов".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Слуга народу" розповів, як вживався в роль голови СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути