середа, 04 квітня 2018 12:17

Зірка "Александра" ліг в елітний реабілітаційний центр

Зірка "Александра" ліг в елітний реабілітаційний центр
Коллін Фарелл ліг за для профілактики у рехаб Фото: Reuters

Зірка фільму "Александр", Колін Фаррелл вирішив лягти в реабілітаційну клініку, щоб деякий час поспостерігати у лікарів. Ось уже 12 років він веде здоровий спосіб життя і не вживає наркотики і алкоголь, проте побоюється, що може в будь-який момент знову повернутися до цих згубних звичок. Звернутися за медичною допомогою він вирішив добровільно. Як повідомив інсайдер, актор зробив превентивні заходи.

"Він зробив це з метою профілактики. Йому потрібне свого роду перезавантаження. Зараз він взагалі нічого не вживає", - розповіло джерело.

Елітний медичний центр The Meadows, пацієнтом якого став Фаррелл, знаходиться в Арізоні. Раніше його вже відвідували Селена Гомес, Гарві Вайнштейн, Тайгер Вудс і інші знаменитості. Профілактичне лікування обійдеться акторові недешево - доба перебування в цій клініці коштує більше тисячі доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайден Панеттьєрі знову страждає депресією

Вперше ж у рехаб актор ліг в 2006 році, і це йому, як він зізнався за пару років в інтерв'ю, сильно допомогло.

"Я пив і вживав наркотики з 14 років. Лікування в клініці дуже сильно змінило моє життя. Можна сказати, що я щасливчик", - заявляв він.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Александра" ліг в елітний реабілітаційний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути