Ексклюзиви
четвер, 26 червня 2008 10:45

Зоряні чоловіки на пляжі: стрінги і шорти з пінгвінами (ФОТО)
7

Існує думка, що на пляжі чоловіки не так переймаються своїм зовнішнім виглядом, як жінки. Та і вибір купального приладдя, здавалося б, не такий різноманітний, як у прекрасної статі.

Проте і мачо, і зірку, і клоуна навіть на морському березі видно здалеку. Газета TheSun опублікувала "морські" фотографії знаменитостей. Отже, як варто і як не варто одягатися на пляж, зоряні чоловіки демонструють на своїх прикладах.

Не варто: Король нічних клубів і відомий британський плейбой Пітер Стрінгфеллоу наочно продемонстрував, чому він отримав таке прізвище. Як з"ясувалося, любитель оголених дівчат і власник одного з найдорожчих лондонських клубів Stringfellows носить стрінги. 65-річний Пітер заявив: "Я носитиму мої стрінги роками, поки не почну лякати маленьких дітей і старих леді".

Варто: Не кожен чоловік може з такою гідністю носити крихітні плавочки, як Деніел Крейг Проте, якщо у вас таке ж накачане тіло, як у виконавця ролі Джеймса Бонда, то у вас є ліцензія на розбиття жіночих сердець.

Не варто: У цих шортах Джек Ніколсон, швидше, нагадує клоуна, проте чужі плавки це не привід для сміху. Джекі, вийдіть нарешті з ролі і залиште образ пінгвіна для фільмів про Бетмена.

Варто: М"язистий красень Метью Макконахі, який випустив власну лінію купального приладдя, відчуває себе впевнено в пляжному стилі,

Новий бренд 38-річного актора носитиме назву j.k.livin, що пішло від улюбленої примовки Метью - "Просто живи далі" ( "Justkeeplivin").

Нагадаємо, до речі, що недавно честь Метью, який загоряв, вирішили захистити серфінгісти. Вони побили папараці, які намагалися зняти актора, який ніжився на сонечку.

Не варто: Коли радіо dj Тобі Анстіс з"явився в шоу "Я Зірка... заберіть мене звідси", він нерідко оголявся. Проте в таких білих трусах, що світяться, видно трохи більше, ніж дозволяє пристойність.

Варто: Незалежно від того, наскільки велика роль фотошопу у відвертій рекламі нижньої білизни Armani, футболіст Девід Бекхем залишається найгарячішим хлопцем шоу-бізнесу. Його загорілий торс і татуїровки - найвдаліші аксесуари до чоловічого пляжного стилю.

Не варто: Навіть найбільш яскраві шорти Тоні Блера не зможуть відвернути наша увага від його біцепсів, що обвиснули, і в"ялого черевця. До того ж, квіточки - це відверто поганий смак не тільки для політика, але і для чоловіка взагалі.

За матеріалами tut.by

Зараз ви читаєте новину «Зоряні чоловіки на пляжі: стрінги і шорти з пінгвінами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути