Ексклюзиви
понеділок, 24 січня 2022 17:34

Злата Огнєвіч показала обличчя чоловіка, який переслідує її роками: "Я просто беззахисна жінка"

Виконавиця й героїня романтичного реаліті "Холостячка-2" Злата Огнєвіч заявила, що протягом трьох років є жертвою переслідування та психологічного насильства. Вона показала обличчя чоловіка, який її переслідує та погрожує розправитися з нею.

Відео, яке зняла з вікна автомобіля, опублікувала в Instagram. Коли співачка їхала на студію, її наздогнала інша автівка, в якій і сидів переслідувач.

"Якщо я ще раз побачу тебе по телевізору, я тебе завалю нах*й, зрозуміла? Я тобі серйозно кажу. Ти чудище, дурницею займаєшся", - озвучив він погрози.

Коли Огнєвіч сказала, що передасть до поліції ролик, то чоловік відповів, що йому все одно.

Автор: instagram.com/zlata.ognevich
  Виконавиця й героїня романтичного реаліті "Холостячка-2" Злата Огнєвіч заявила, що протягом трьох років є жертвою переслідування та психологічного насильства
Виконавиця й героїня романтичного реаліті "Холостячка-2" Злата Огнєвіч заявила, що протягом трьох років є жертвою переслідування та психологічного насильства

"Я більше не можу мовчати. У цій ситуації я просто беззахисна жінка, яку не перший рік (уже понад три роки) переслідує неадекватний чоловік, і ніхто за цей час не зміг вирішити мою проблему. Він продовжує свої переслідування, які почастішали останнім часом. Я хочу справедливості для себе. Я хочу справедливості для тих жінок, які не почуваються у безпеці і зазнають насильства. Тому що моя ситуація - це також один із видів насильства", - зазначила в підписі до відео артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні винесли 921 вирок за домашє насильство. Позаторік було вчетверо менше

Також вона звернулася до президента України Володимира Зеленського та мера Києва Віталія Кличка і благала їх якимось чином вплинути на ситуацію.

"Я звертаюся до правоохоронних органів, юристів та всіх, хто має компетенцію та реально може допомогти. Я звертаюся до своєї країни та президента. Тому що я більше не бажаю мовчати. На моєму місці може бути ваша дочка, дружина, кохана, мати, ваша близька людина. Допоможіть мені", - додала Огнєвіч.

Обережно, відео містить ненормативну лексику

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Уперше Злата Огнєвіч розповіла про переслідування невідомого у березні 2019 року. Тоді чоловік напав на артистку біля її будинку.

Після цього він продовжив стежити за співачкою. Переслідувач чекав на зірку перед виходом на тренування та приходив на її концерти. Він переконаний, що Огнєвіч - його дружина.

Зараз ви читаєте новину «Злата Огнєвіч показала обличчя чоловіка, який переслідує її роками: "Я просто беззахисна жінка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути